Endüstriyel PC Fiyatları

Bir masaüstü bilgisayar ile endüstriyel bilgisayar pek çok bakımdan aynı özelliklere sahiptir. Her bilgisayarın teknik özellikleri endüstriyel bilgisayarda da mevcuttur. Söz gelimi, RAM çeşidi, mikroişlemci, arabirim bağlantıları ve performansları neredeyse aynıdır. Endüstriyel bilgisayar için ayırt edici özellik zor koşullarda verimli bir şekilde çalışabilecek, donanımlara sahip olmasıdır. Endüstriyel PC yani IPC'ler üretim hanelerde, fabrikalarda, ağır koşullar maksimum verimlilik sağlayan bilgisayarlardır.

Bir üretim hanede en önemli unsur iş akışının, yani üretimin kesintiye uğramamasıdır. Bunun için bu tür ortamlar için fazlasıyla kibar olduğu düşünülen bilgisayarlarda ortamın ağırlığını kaldırabilecek şekilde tasarlanmışlardır. Bu gibi yerlerde müşterinin beklentisi 7/24 esasına göre kesintisiz ve verimli çalışabilecek bir bilgisayardır. Endüstriyel bilgisayarlar bu ihtiyaca cevap vermesi için tasarlanmış son derece mukavemetli bilgisayarlardır. Endüstriyel bilgisayarlar açısından aşılması gereken sorunlar, yüksek sıcaklı, titreşim ve nemdir. Bununla beraber küresel ısınmanın negatif etkisiyle yükselen ortam ısısında yüksek randımanla çalışmak bu bilgisayarlar açısından aşılması en önemli meseledir.

Endüstriyel PC Fiyatları


Üretimin devamlılığı manasında son derece elzem bir ihtiyaç olan endüstriyel pc fiyatları ise çeşitlilik göstermektedir.

WPC Serisi
Endüstriyel Bilgisayarlar, 21inç: 3.992,00 TL
Endüstriyel Bilgisayar, 10inç:  2.852,00 TL
Endüstriyel Bilgisayar, 12inç: 2.968,00 TL
Endüstriyel Bilgisayar, 15inç: 3.172,00 TL
Endüstriyel Bilgisayar, 17inç: 3.480,00 TL
Endüstriyel Bilgisayar, 19inç: 3.800,00 TL

Çeşitli boyutlardaki endüstriyel pc fiyatları bu şekildedir.

Endüstriyel Panel PC

Günlük hayatta kullanılan akıllı telefonlar ve tabletler dokunmatik ekranlara sahiptir. Endüstriyel alanda da teknolojinin avantajlarından istifade edilmektedir. Üretim tesislerinde kullanılan endüstriyel panel pc son derece kolaylık sağlayan bir bilgisayardır. Dokunmatik PC'ler sadece endüstriyel alanda kullanım amacıyla tasarlanmıştır.

Endüstriyel alanda kullanılması amacıyla tasarlanan dokunmatik ekran evlerdeki bilgisayar ekranlarına benzese de teknik anlamda bazı farklı donanımlara sahip olması ve dayanıklılığı ile büyük farklılık yaratmaktadır.

Bu dokunmatik PC'ler evlerde kullanılan dokunmatik tablet veya akıllı telefon ekranlarından çok farklıdır. Onlara göre çok daha fazla mukavemetlidir. Piyasada birbirinden farklı çeşitte panel pc'ler bulunmaktadır. Hepsinin ortak noktası ise, fabrika gibi, üretim hane gibi yerlerde kullanılanacak olan panel pc'lerin ekranları son derece sağlamdır. Bunun yanı sıra dokunmatik ekranlı bilgisayarlar, ortamları kablo kalabalığından koruyan, modern tasarımları sayesinde göz yormayan, fazla yer işgal etmeyen bilgisayarlardır.

Bunlarla beraber, endüstriyel panel pc, son derece pratik bir kullanım imkanı sunmakta olup firmalar için 7/24 çalışma çok mühimdir. Bu dokunmatik bilgisayarlar üstün performansının yanı sıra kolay kullanımıyla giderek yaygınlık kazanmaktadır.

-Her türlü uygulamada çözüm üretmek amacıyla tasarlanmıştır. En çok aşağıdaki uygulamalarda kullanılır.
-Veri toplama  değerlendirmesi, istatistiksel süreçlerin kontrolü ve otomatik ekipmanları kontrol uygulamaları konusunda kullanılır.
-Veri toplama uygulamaları konusunda ve ağ denetleyicisi olarak
-Hareket kontrolü ve Proses donanımları
-Üretim, hücre denetleyicileri olarak maksimum fayda sağlarlar.
-Fabrika uygulamalarında ve genel otomasyon konularında kullanılmaktadır.

Yorumlar